Plánovací tabule: Skvělý pomocník pro efektivní organizaci

Plánovací tabule: Skvělý pomocník pro efektivní organizaci

Ať už jste učitelem, nebo pracujete v kanceláři či z domu, plánovaní je určitě součástí vašeho každodenního života. Rozvrhy, schůzky, úkoly či dokonce dlouhodobé plány a cíle – to vše můžete mít stále na očích díky plánovací tabuli.

V naší nabídce si můžete plánovací tabuli lehce objednat, ale v případě, že si chcete vytvořit tabuli podle vašich představ, přinášíme vám inspirativní článek, ve kterém zjistíte tipy, jak proměnit obyčejnou bílou tabuli v přehledného pomocníka.

Plánujte si svůj čas efektivně a přehledně.

Den, týden, měsíc nebo rok

To, jestli chcete plánovat po dnech nebo rocích je zcela na vás. Tabule nesvazuje tak, jako je to v případě vytisknutých kalendářů nebo plánovačů. Začněte teda tím, že si svou bílou tabuli rozdělíte na různé sekce podle vašich potřeb.

  • Denní plánování vám zpřehlední každodenní povinnosti.
  • Týdenní plány vám pomůžou s plánovaním schůzek, termínů a důležitých úkolů.
  • Dlouhodobé plánování vám zjednoduší sledování dlouhodobých cílů či projektů.

Tabule pro týdenní plánování.

Plánovat nemusíte jen v časovém horizontě. Plánovací tabule může sledovat i jiné ukazatele, například plán produkce, který tvoří hlavně grafy, nebo plán organizace zaměstnanců, který obsahuje dlouhodobé cíle jednotlivých oddělení.

Tabule s plánem produkce.

Lepší přehled díky různým barvám

Barvy jsou skvělý způsob, jak zlepšit organizaci a rychle si ujasnit priority. Na tabuli je můžete dostat pomocí barevných fixů, magnetických pásků nebo lepivých papírků. Například učitelé můžou barvy použít k vytvoření barevného kódování pro jednotlivé třídy nebo předměty. Naopak při osobních plánech si pomocí barev můžete určit důležitost jednotlivých úkolů.

Máme pro vás i jeden dobrý tip. V případě, že používáte více barev, vytvořte si přímo na tabuli barevný klíč, který vám pomůže se rychle zorientovat, co která barva znamená.

Plánovací tabule se školním rozvrhem hodin.

Pište, připínejte, lepte

Kromě barev vám tabule přináší i další kreativní možnosti, jak si svoje plánovaní zpřehlednit. Například naše bílé tabule jsou nejenom popisovatelné, ale i magnetické. Svůj plán tak můžete doplnit nejen o různé poznámky, ale i vytisknuté dokumenty, grafy nebo obrázky.

Navíc může vaše plánovací tabule sloužit i jako inspirativní nástroj. Zahrňte na ni motivační citáty, vizuální nápady, nebo si vytvořte sekci pro brainstorming nových projektů.

Naše tabule jsou jak popisovatelné, tak i magnetické.

Zmažte a začněte od začátku

Rádi si svůj čas plánujete po měsících, ale zrovna vás čeká rušný podzim? Nevadí. Jednoduše tabuli smažte a připravte si nový plán rozdělený na dny. Skvělým pomocníkem při čištění bílé tabule je náš ekoTAB čistič. Pokud se vám nedaří vaší tabuli pořádně vyčistit, přečtete si náš článek Jak vyčistit tabuli na fixy nebo se nám ozvěte. Rádi vám pomůžeme.

Čistič a magnetická stěrka ekoTAB jsou skvělým doplňkem bílých tabulí.
 

Tabule přesně podle vašich potřeb

Jak jsme už naznačili, tabule je skvělým pomocníkem pro vytvoření osobního plánu. U nás si však můžete tvorbu svého plánu ještě ulehčit a objednat si tabuli s potiskem na míru. Pokud například potřebujete plánovací tabuli do kanceláře nebo tabuli pro plánování výroby, neváhejte se na nás obrátit. Vytvoříme vám tabuli i s vašim logem na míru.

Plánovací tabule ekoTAB pro společnost COLORprofi.

Plánovací tabule jsou skvělým pomocníkem v administrativě, ve škole i ve výrobě. Přehledné plánování je velice důležité pro efektivní chod jednotlivce, týmu, oddělení i celé firmy. Proměňte svou bílou tabuli v plánovací tabuli podle vašich představ nebo si vyberte z naší produktové nabídky a mějte všechno podstatné vždy na očích.

Vytvoříme plánovací tabuli s potiskem na míru i pro Vás!
Darina Hudecová
Autor: Darina Hudecová
Formulář byl úspěšně odeslán.
Nastala chyba při odesílání formuláře.

NAVRHNEME VÁM OPTIMÁLNÍ ŘEŠENÍ.NAPIŠTE NÁM PODROBNOSTI.

Lucie Krejčí
Lucie Krejčí Vám ráda pomůže

(uvedením telefonu urychlíte komunikaci)

Poskytnuté osobní údaje zpracováváme podle našich zásadách zpracování osobních údajů.